7 Bin Bekçi Alımı İlanı Yarın 8 Haziran'da Yayımlanacak Mı? (Çarşı ve Mahalle Bekçisi)

İçişleri Bakanlığı 7 bin (7000) çarşı ve mahalle bekçisi alımı ilanı resmi olarak yarın yani 8 Haziran 2018 tarihinde yayımlanacak mı? Duyuru geldi mi?

7 Bin Bekçi Alımı İlanı Yarın 8 Haziran'da Yayımlanacak Mı? (Çarşı ve Mahalle Bekçisi)

İçişleri Bakanlığının çalışması ile kamuya yeniden bekçi kadrosu kazandırıldı. Gece saatlerinde halkın daha huzurlu şekilde yaşayabilmesi için bekçi kadrolarına atamalar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden 7 bin bekçi alımı yapılacağı söylenmişti ancak resmi olarak ilan yayımlanmadı. Buna göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama da 7 bin bekçi alımının resmi olarak Cuma günü yayımlanacağı söylenmişti. Peki 7 bin bekçi alımı ilanı resmi olarak yarın yani 8 Haziran 2018 tarihinde yayımlanacak mı? Yayımlanacak ise hangi kanal üzerinden duyurulacak?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan duyuru ile 7 bin bekçi alımının Cuma günü yayımlanacağını söylemişti. Yani Cuma günü 8 Haziran'a denk gelmesinden dolayı resmi olarak yayın 7 bin bekçi alımının kamuoyuna duyurulması bekleniyor. İlanın yayımlanması ile birlikte aranacak şartlar, başvuru tarihleri gibi tüm detayları öğrenilecektir.

Peki ilan nereden yayımlanacak? Buna göre 7 bin bekçi alımı ilanı İl Valiliklerinin resmi internet sitesi, İl Emniyet Müdürlüklerinin resmi internet sitesi üzerinden mi yoksa tek kanal Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden mi yayımlanacak bilinmiyor. Bu sebepten dolayı siz adaylarımızın her hangi bir alanı takip etmenize gerek yoktur. İlan yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak en hızlı şekilde konuyu sizlere duyuracağız.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakk
Hakk - 5 yıl Önce

Askerlik şartı kaldirilsin

Cahit
Cahit - 5 yıl Önce

Askerlik şartı kaldırılsın bizlerde faydalanalim

Kerim
Kerim - 5 yıl Önce

Askere gidecek fırsatmı oldu sınavdı okuldu derken şimdi askerlik şartı olursa hakkımız ne olacak

Hazal
Hazal - 5 yıl Önce

Bayan alimida olsun

Adem
Adem - 5 yıl Önce

Bekliyoruz valaha 1 yıldan beridir inşAllah yaş 35 olurda yani gençlere bir fayda olur sayın cumhurbaşkanımız yapmıştır kesin inşAllah cumaya belli olur olmuştur diye düşünüyorum olmazsa da çok kötü olur hayal kırıklığı yaşamak zordur evet bekçi yaşı esnetilsin lütfen devlettimizden adım bekliyoruz

Hakancan
Hakancan - 5 yıl Önce

Yarın yaş esnetilmiş olup bize müjdeli haberi vermenizi istiyoruz sayın admin bey Allah razı olsun sizlerden çünkü sizlerin yoluyla biz belki maksadımız ulaşaşacagız işin olsun ekibine teşekkür ederiz sizi takip etmekten mutluyuz sayın cumhurbaşkanımız inşAllah yaşı 35 yapar

Abdi
Abdi - 5 yıl Önce

İlkokul olacaklarmi gazianep e tesekürler