Türkiye'de binlerce vatandaşın yararlanması beklenen 50 bin TL'ye kadar üst limitli ve 6 ay geri ödemesi bulunmayan kredilerde kampanyaların hala devam ettiği açıklandı. Kredi notunun 1100 ve üzerinde olması yeterli olan bu kampanyada, başvuru şartlarının sağlanması önemli. Özellikle kredi notunun öncelikle incelendiği bu kampanyada, notu 1100 ve üzeri olmayan vatandaşların başvuruları iptal ediliyor. Şu anda 3 farklı banka üzerinden sürdürülen müracaatlarda vatandaşlar Ziraat Bankası, VakıfBank ve ING bank üzerinden kredi başvurusu yapabiliyor.

Ziraat Bankası başvuru şartları neler?

Krediyi Ziraat Bankası üzerinden almak isteyenler 6 aylık sigortalı olmak zorunda. İşçi ve emekli olacak kişilerin yararlanabileceği bu kampanyada emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden almayanların maaş taşıması da gerekiyor.

ING bank başvuru şartları

ING Bank 60 ay vade 50 bin lira üst tutar şartı ile sağladığı kredi imkanından online olarak müracaat imkanı sunuyor. Formun doldurulması ile birlikte kişilerin kredi performansına bağlı olarak kredi başvuruları onaylaniyor.

Vakıfbank kredi başvuru şartları

Vakıfbank üzerinden yapmak isteyenler ise 60 aya kadar vade ve yine 6 ay geri ödemesiz şekilde başvurularını yapabiliyor. Vakıfbank üzerinden maaşını alan kişinin, maaşının 22 katına kadar kredi desteği sağlanabiliyor. Emekli olan kişilerin, emekli maaşını banka üzerinden çekmesi ya da çalışan kişilerin 6 aylık sigortasının kesintisiz bir şekilde ödenmesi VakıfBank'ın getirdiği kriterler arasında.

Editör: TE Bilisim