İlgili kariyer sitesi üzerinden yayınlanan ilanlarda engelli vatandaşlarımıza yönelik alım ilanları yayınlanmakta olup ekim ayı sonu itibari ile yapılacak olan alımlarda 3 vakıf üniversitesine personel alımı yapılacaktır. Adayların alınacağı pozisyonlar ve kurumlar ile başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Sabancı Üniversitesi Alımı

Üniversite bünyesinde istihdam edilecek olan personellerde En az Meslek Yüksek Okulu mezunu,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve yasa gereği engelli personel kadrosuna uygun olan,Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü,Öğrenmeye açık ve ekip çalışmasına yatkın şartları aranmaktadır.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi

Bezmialem Vakıf Üniversitesi tarafında istihdam edilecek olan engelli vatandaşların Engel derecesi en az %40 ve üzerinde olan,Tercihen en az lise mezunu,Tercihen Microsoft Office programlarını kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği gelişmiş,Sorumluluk sahibi, İstanbul Avrupa veya Anadolu yakasında ikamet etme şartları aranmaktadır.

Medipol Üniversitesi Hastanesi

Medipol Üniversitesi Hastanesi/Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde görevlendirilmek üzereEngelli Personel alımı yapılacak olup Tercihen lise mezunuTürkiye İş Kurumuna kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek,Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan,İletişim kabiliyetine güvenen,Prezentabl,Yoğun iş temposunda çalışabilecek,Takım çalışmasına yatkın,Avrupa yakasında ikamet eden şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlara başvurmak isteyenler için http://bit.ly/2PpkkfG linkinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim