Ülkemizde faaliyet göstermekte olan belediyeler her sene farklı branşlarda memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup bu alım ilanları bilindiği üzere işkur açıktan atamalar ile duyurulmakta olup adaylar belediyenin istediği usula göre müracaat etmekte olup son günlerin en yoğun rağbet gösterilen ilanları arasında yer almakta olan Akıncılar Belediyesinin 500 KPSS şartlı memur alımının iptal edildiği belirtildi. Peki belediye neden ilanı iptal etti? Her hangi bir gerekçe sunuldu mu ve başvurular başlamış mıydı?

Başvurular Bugün Başlıyordu

Belediye cephesinden yapılan resmi açıklama da "Daha önce ilanı yapılan 05-09 Mart 2020 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı duyurulan Akıncılar Belediyesi 3 adet memur alımı iptal edilmiştir. Komuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanılırken alım ilanının neden iptal edildiğine dair bir bilgi paylaşılmadı. Peki yeni alımlar yapılır mı, belediyelerin memur alımlarını adaylar nasıl takip edebilir?

Belediye Memuru İlanları Nasıl Takip Edilir?

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan bine yakın belediyesi farklı tarih ve pozisyonlarda ilanlar yayımlamaktadır. Bu sebepten dolayı adaylar hangi belediyenin ilan yayımlanacağını bilememektedir. Peki belediye memuru alımı ilanları nasıl takip edilir?

Tüm Memur Alımı İlanları

Hemen yukarıda yer almata olan linki takip ederseniz sizler için takip ettiğimiz tüm memur alımı ilanlarını görebilirsiniz. Bu ilanlar kamu kurumlarınca yayımlanmakta olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerde yayımlanan pozisyonlar, aranan şartlar, istenilen evraklar gibi tüm detayları aktarmaktayız.