İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM ilanını duyurdu ve başvuruların başladığını açıkladı.

Buna göre 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM 10 bin kişilik polis alımı başvuruları 30 Mart 2018 tarihi itibari ile sona erdi ve adaylar şimdi başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına yönelik kamuoyuna duyuru yapılmasını bekliyor. Peki 22. dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şu an için 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM 10 bin polis alımı sonuçlarının açıklanma tarihine ilişkin İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından resmi bir duyuru gelmedi ancak İşin Olsa ekibi olarak geçmiş dönem alımlara baktığımızda sonuçların ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında açıklandığı görülmektedir.

Buna göre 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi ön lisans ve lisans, kadın ve erkek 10 bin polis alımı başvuruları 30 Mart 2018 tarihi itibari ile sona erdi. Buna göre sonuçların ortalama Nisan ayının 2. haftasının sonu ya da 3. haftasında açıklanabileceği tahmin edilmektedir. Konu hakkında kamuoyuna duyuru yapılırsa İşin Olsa ekibi olarak sizleri haberdar edeceğiz.

TÜM KAMU HABERLERİ BURADA

Editör: TE Bilisim