2021 yılının ikinci kabine toplantısı 25 Ocak 2021 tarihinde yapılacaktır. Kabine toplantıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılmakta olup 25 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı olduğu için ileri bir tarihe ertelendi. Peki yeni kabine toplantısı ne zaman olacak, kabine toplantısı tarihi belli oldu mu?

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kabine toplantısına yönelik resmi kaynaklardan her hangi bir açıklama gelmiyor. Bu sebepten dolayı bir sonraki kabine toplantısına yani iki hafta sonraya ertelenmiş olma ihtimaline yüksek gözle bakılmaktadır. Ancak diğer ihtimaller arasında haftaya pazartesi de konunun görüşülebileceği de belirtilmektedir.

Kabinede Neler Konuşulacak?

Kabinede yoğun gündem yine salgın hastalık ve aşı durumları olacak. Bunun yanı sıra cafe, restoran, oyun salonları, kıraathaneler, eğitim kurumları, memur - personel - öğretmen atamaları, esnafa maddi yardım, esnafa vergi yardımı vb. gibi konuların gündemde olacağı ön görülmekteydi. Şu anda için kabinenin resmi tarihi belli olmadığı için bilgiler verilememektedir. Halen resmi bir duyuru gelmediği için bir sonraki kabinenin 2 hafta sonra yapılacağı ön görülüyor.

Editör: TE Bilisim