İçişleri Bakanlığı bilindiği üzere her sene ciddi sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. En çok atama yapan bakanlıklardan birisi olarak bilinen İçişleri Bakanlığı 2021 yılının henüz Ocak ayındayken şimdiden istihdam şampiyonu oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilanları art arda yayınlarken hem çalışmaları hemde ilanları ile adayların gönlünde taht kurduğunu söyleyebiliriz.

14 Bin 772 Personel Alımı Yapılıyor!

İçişleri Bakanlığı 2021 yılına personel alımlarına Aralık ayı itibari ile başladı. İlk olarak 8.000 kişilik 27. dönem POMEM ilanı geldi ve çok sayıda aday müracaatlarını gerçekleştirdi. Ardından Ocak ayının ilk haftası içerisinde 1.772 kişilik memur alımı ilanı geldi ve henüz o ilana müracaatlar başlamadı ki önümüzdeki günlerde başlayacak. Yine dün öğlen saatlerinde 5.000 kişilik daha uzman çavuş alımı ilanı geldi. İçişleri Bakanlığı henüz Ocak ayındayken 2021 yılına şimdiden 14.772 personel alımı ilanı ile hızlı bir giriş yaptı.

İçişleri Bakanı Alıma Daha Devam Edecek

İçişleri Bakanlığı henüz resmi olarak alımlarını bitirmedi. 2021 senesi devam ederken adaylar astsubay alımı, subay alımı gibi kadrolara da atama bekliyor. Yine açıktan temizlik görevlisi, hizmetli, güvenlik görevlisi gibi ilanlar da beklenirken 2021'de İçişleri Bakanlığının 20 bin üzerinde personel alımı yapması ön görülmektedir. İlanları takip etmek için aşağıdaki mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim