AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'da gerçekleştirilen danışma kurulu toplantılarına katıldı. Toplantıda yerel değerlendirmelerin yanı sıra Türkiye ekonomisine ve siyasete dair önemli mesajlar veren Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, Türkiye'nin özellikle yerli ve milli üretimlerde atağa geçtiğini 2020 yılının bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi.

Yeni Gelişmeler Vatandaşa Yansıyacak!

Türkiye'de halkın refah seviyesinin artırılabilmesi adına ilk 6 ay içerisinde yapılacak açıklamalara dikkat çeken Sarıeroğlu, özellikle vatandaşların hayatına doğrudan etki edecek yeniliklerle ekonomik anlamda bir kalkınmanın yaşanacağını söyledi.

Faiz ve enflasyon oranlarının düşmesiyle birlikte ekonomik gelişmelerin de hızlanacağını belirten Başkan Yardımcısı, çiftçilerin borçlarının yeniden yapılandırılmasının bu kapsam dahilinde değerlendirilebileceğini söyledi.

Yerli otomobil gibi pek çok önemli gelişmenin Türkiye'de yakından takip edilmesi gerektiğini belirten Sarıeroğlu, ilk altı ay içerisinde yapılacak çalışmalar ile ilgili detay vermekten kaçınırken yaptığı bu açıklamalar ile ilgili de büyük bir beklenti de yaratmış oldu.

Editör: TE Bilisim