Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan belediye başkanlıkları ihtiyaçlarına itfaiye eri memuru alımları gerçekleştirilmektedir. Tüm Türkiye geneli görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıklarında binlerce itfaiye eri memuru bulunmakta olup yine açık pozisyonlara göre alımlar her sene devam ediyor.

Peki bu sene belediye başkanlıkları itfaiye eri alımı yapacak mı? İtfaiye eri alımları ne zaman yapılacak, itfaiye eri memuru alımı tarihi nedir? İşin Olsa ekibi aracılığı ile adaylarımızın sormuş olduğu tüm bu soruların yanıtlarına bu haber aracılığı ile cevap veriyoruz. Tüm detaylı bilgileri bu haberimiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

İTFAİYE ERİ ALIMI YAPILACAK MI?

Belediye Başkanlıkları 2018 yılında itfaiye eri alımı yapacak mı? Buna göre belediye başkanlıkları merkezi atamalar ile itfaiye eri alımı gerçekleştirmekte olup bu sene de alımların yapılması bekleniyor. Adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Peki itfaiye eri memuru alımları ne zaman yapılacak?

İTFAİYE ERİ ALIMLARI NE ZAMAN OLACAK?

Belediye Başkanlıkları itfaiye eri alımlarını 2018 yılında ne zaman yapacak? Buna göre alımlar merkezi atama kapsamında yapıldığı için ilk itfaiye eri alımlarının KPSS 2018/1 atamalarında yapılması bekleniyor. Tahmini olarak alımların Haziran ayı ile Temmuz ayı aralığında yapılması beklenmektedir. Yine her hangi bir duyuru geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.