Türkiye'nin dört bir yanında bulunan itfaiye istasyonlarında ve kamu kurumlarında binlerce kişilik itfaiye eri memuru personelleri görevi yapmaktadır. Kamuya aralıklarla itfaiye eri alımları gerçekleştirilmekte olup henüz toplu olarak itfaiye eri alımı ilanı yayımlanmadı.

İtfaiye eri memuru pozisyonunda açığı olduğunu tespit eden kamu kurumları bir ya da iki kişilik ilanlarını hazırlamakta, şartları belirlemekte ve gerekli sertifikaları belirleyerek ilanlarını Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile kamuya duyuru gerçekleştirmektedir. Peki 2018 yılı kamuya toplu olarak itfaiye eri memuru alımları ne zaman yapılacak, tarih hakkında duyuru yapıldı mı?

İTFAİYE MEMURU ALIMLARI NE ZAMAN?

İtfaiye eri pozisyonu için açık pozisyonlara birkaç kişilik alımlar yapılmaktadır. Ancak bu alımlarda sayı az olmak ile beraber ilanlar İŞKUR'dan duyuruluyor. Peki kamuya toplu olarak itfaiye memuru alımları ne zaman yapılacak? İlk atamaların İşin Olsa ekibine göre merkezi atamalar ile yapılması beklenmektedir.

Buna göre Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanı ile yapılacak olan ilk atama daha önce www.isinolsa.com ekibi tarafından duyurulan tarihte 26 Haziran - 5 Temmuz 2018 aralığında gerçekleştirilecektir. Yine toplu olarak kamuya itfaiye memuru alımlarının da bu tarihlerde yapılması beklenmektedir. İlanlar yayımlandıkça sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER (Haberin izinsiz kopyalanması ya da alıntı edilmesi durumunda yasal işlem başlatılacaktır)

Editör: TE Bilisim