Adalet Bakanlığının bu sene bilindiği üzere adliyeler ve cezaevleri için en az 5 bin kişilik memur ve personel alımı yapması beklenmekteydi. Ancak alımların ne zaman yayımlanacağı bilinmediği için adaylar müjdeli haberin ilan edilmesini bekliyordu.

Geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile memur alımı müjdesi verdi ve ilanların yakın zamanda kamuoyuna duyurulacağını belirtti. Ancak ilan yayımlanmadığı için adaylar alımların ne zaman yapılacağı sorusunn yanıtlanmasını istemekteydi. Sonunda müjdeli haber geldi.

BAKAN MÜJDELEDİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile adliye memuru ve İKM gardiyan alımı hakkında bilgi verildi. Bakan açıklamasına göre 2 bin 500 kişilik adliyede çalışacak memur ve 3 bin 500 infaz koruma memuru (ikm) gardiyan alımı yapılacak.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bin 500 kişilik hakim ve savcı alımı ilanı hakkında değerlendirmeler yaparken adliye memuru ve infaz koruma memuru alımları hakkında da müjde vermiş oldu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül memur alım ilanının ne zaman yayımlanacağı hakkında da bilgi verdi. Buna göre toplam 6 bin kişilik memur alımı ilanının birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

İŞİN OLSA ANDROİD UYGULAMAMIZI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

İŞİN OLSA iOS UYGULAMAMIZI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim