150 Bin Taşeron Kadroya Alınıyor!

Ve beklenen gün geldi çattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan en önemli vaat olan taşeron işçilerin kadrolaşması kanun tasarı için Maliye Bakanı Naci Ağbal, önemli açıklamalarda bulundu. Peki taşeron işçilerin uzun zamandır bekledikleri kadro açıklaması ne zaman gelecek? Hangi taşeronlar kadroya geçecekler? Alınacak olan taşeron sayısı belli oldu mu? İşte bu soruların cevabını Maliye Bakanı Naci Ağbal, açıkladı.

VAATLER YERİNE GETİRİLİYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kasım seçimlerinden sonra vermiş oldukları seçim vaatlerini tek tek yerine getiriyor. Verilen sözlerin yüzde 60 oranı tamamlandı. Geri kalan yüzde 40 oranlık bölümünün ise 2 ay içinde sonuçlanacağı konuşuluyor. Emeklilere verilen zamla başlayan vaatler büyük bir hızla birer birer yerine getiriliyor.

BAKAN CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Binlerce taşeron işçinin gözü kulağı hükümet tarafından açıklanacak olan taşeron işçilerin kadroya alınacağı kanun tasarısında. Peki bu kanun tasarısı ne zaman açıklanıyor. A Haber'in canlı yayın konuğu olan Maliye Bakanı Naci Ağbal, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Maliye Bakanı Naci Ağbal, gündemin en çok konuşulan konusu taşeron işçiler için önemli bir açıklama yaptı. İşte Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın o açıklaması;

150 BİN TAŞERONA KADRO YOLU AÇILDI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 50 gün içinde taşeron işçilerin kadro durumuna ilşkin tasarının biteceğini ve topla 100 bin ve 150 bin arasında taşeron işçinin kadroya alınacağının müjdesini verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun söz verdiği gibi taşeron işçilerin kadroya alınacağını söyleyen Maliye Bakanı Naci Ağbal, arkadaşlarımız, bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Tahmin ediyorum 21 mart'a kadar bu yapılan düzenlemeler bitecek dedi Maliye Bakanı Naci Ağbal.