Ülkemizde bilindiği üzere her gün Resmi Gazete yayımlanmakta ve Resmi Gazete aracılığı ile kamu kurumlarında yapılan değişiklikler duyurulmaktadır. Bugün yayımlanan duyuruda kamudaki 15 bin kişilik kadroda derece değişikliğinin yapıldığı belirtilerek dolu ve boş kadrolar açıklandı. Boş kadrolar ile memur alınacak kadrolar öğrenildi.

Resmi Gazete'de 2018/11675 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar, Bakanlar Kurulu Kararı ile duyuruldu. Pek çok kamu sitesi de bu duyuruyu paylaştı ancak adaylar düzenlemenin ne olduğu ve memur alımının nasıl yapılacağını anlamadı tüm detayları sizler açıklıyoruz.

DERECE DEĞİŞİKLİKLERİ YAPILDI

Resmi Gazete'de 2018/11675 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar, Bakanlar Kurulu Kararı ile duyuruldu. Buna göre dolu kadrolarda görev yapmakta olan personellerin dereceleri ve yeni dereceleri duyurulurken boş kadrolarda yani henüz boş olan ancak alımın yapılacak olan kadroların da yeni dereceleri açıklanmış oldu. Boş kadrolar için kamuya atamalar yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak sizler için ilanları takip ediyoruz. İlanlar yayımlandığında sizlere ilanları açıklayacağız.

TÜM KADROLAR BURADA