Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan belediyeler açıktan atama yöntemi ile kendi iş ilanlarını kendileri çıkarmaya devam ederken Şırnak Belediyesi 14 memur alımına müracaatlar resmen başladı. Buna göre ilana adaylar internetten dahi başvuru yapabiliyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Adaylar müracaatlarını nasıl, nereden yapabilri, detaylı bir şekilde açıklıyoruz.

Pozisyonlar ve Adet Sayıları

Yukarııda belirtildiği gibi Şırnak Belediyesi 14 memur alımına veri hazırlama kontrol işletmeni ve zabıta memuru kadroları için alımlar yapılacak olup lisans ve ön lisans mezunu adaylara başvuru yapmalarına olanak tanınmıştır. Adayların ilgili bölümlerden mezun ve belirtilen asgari KPSS taban puanını geçmesi gerekmektedir. Peki başvurulara iişkin detaylar nedir?

İnternetten Başvurma İmkanı!

Şırnak Belediyesi 14 memur alımı ilanına başvurular 8 Martta başladı ve 12 Mart tarihinde müracaatlar sona erecektir. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden de yapabilir. Sizler için internetten nasıl başvuru yapılabildiğini adım adım anlatıyoruz.

0-) [email protected] gönderilecek olan bu mail adresini kayıt ediniz.

Maile eklenecek olan belgelerin listesini hemen aşağı bölüme ekliyoruz. Sizlerde bu belgeleri maile ekleyin ve direkt olarak gönderiniz.

1-) Nüfus cüzdanınızın fotokopisi. Telefondan kimliğinizin arkasını ve önünü siyah beyaz çekip mail'e koyabilirsiniz. Fotokopi mantığıda budur.

2-) Diploma ya da mezuniyet belgesini maile yükleyiniz.

3.0-) Yabancı üniversitelerden mezunsanız denklik belgesini yükleyiniz.

3.1-) KPSS sonuç belgesini maile yükleyiniz.

4-) Erkek adaylar için askerliğe ilişiği olmadığına dair e-devletten alınacak askerlik durum belgesini maile yükleyiniz.

5-) 2 adet biyometrik fotoğrafınızı yükleyiniz. Telefonunuzdan da biyometrik olarak fotoğrafı çekip maile yükleyebilirsiniz.

Yukarıdaki belgeleri 12 Mart tarihie kadar [email protected] adresine mail olarak atmanız gerekmektedir. Eğer mail atamıyorsanız kargo ile de gönderebilirsiniz. Yukarıdaki evrakları tamamlayarak postanızı Şırnak Belediyesi Merkez/ŞIRNAK adresine her hangi bir kargo firması ile gönderebilirsiniz Son müracaat tarihini 12 Mart tarihi olduğunu unutmayınız. İlan kılavuzunda yani yukarıdaki görselde yıldızlı olarak belirtilmiş belgelere sahip olmanız gerektiğini unutmayınız, bu belgeleri de mail ile gönderiniz. Yardım için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim