Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 3 kamu kurumuna 76 personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanlara başvurularda son güne geldik. Peki henüz başvuru yapmamış olan adaylar için nasıl başvuru yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak siz değerli adaylarla paylaşacağız.

ALIM YAPACAK KURUM VE DETAYLARI:

Başvurusu sona erecen söz konusu kamu kurumlar, Yükskeöğretim Kurulu Başkanlığı, Kamu İhale Kurumu ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi toplamda 76 personel alımı yapacak. Bu yönde;

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi: 61 kişilik kadro ile Lise mezunu 8 Hemşire alınacak. Lisans Mezunu 50 Hemşire, 1 Diyetisyen ve 2 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Kamu İhale Kurumu: 1 Kıdemli Uygulama Geliştirme Teknik Lideri, 2 Kıdemli Uygulama Geliştirici, 1 Ön Yüz Geliştiricisi, 1 Sistem Test Uzmanı, 1 İş Analisti ve 7 Uygulama Geliştirici alımı yapılacak.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı: 2 kişilik boş kadro ile uzman pozisyonlarında alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kamu kurumlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sonu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, KPSS puanı ile yapılacak alımlarda Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3p puan türünden en az 50 puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak kadro için belirtilen eğitim seviyesinde olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu olan memur personel alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup en geç 16 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

YÖK Personel Alımı İlanları

Kamu İhale Kurumu İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlanı

Editör: TE Bilisim