Geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alımı ilanına göre iki belediye ve bir üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere kamu personeli alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurularda son günlere geldik. Hala başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ilanların detayları.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTE VE BELEDİYELER:

3 kamu kurumuna personel alımları yapılacak. Bu kapsamda Gazi üniversitesi, Cizre Beediyesi ve Üskürdar belediyesi memur alımı yapacak.

Buna göre, Üsküdar Belediyesi, 40 Zabıta Memuru, Cizre belediyesi KPSS 65 Puan İle 20 Zabıta Memuru ve gazi üniversitesi 24 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi alacak. Ön Lisans mezunu 2 Bilgisayar Teknikeri ve 20 Tıbbi Sekreter alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu belediye ve Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamaki Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, üniversite alımları için 35 yaşından ve zabıta memuru alımları için 30 yaşından büyük olmamak" gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilanalra göre başvurular 3 kurum için başvurular en geç 31 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını Üniversite ve Belediyelere şahsen yapacaklar. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Gazi Üniversitesi: www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/gazi-universitesi-24-kamu-personeli-alimi-ve-memur-alimi-yapacak-h34168.html

Cizre Belediyesi: www.isinolsa.com/memur-alimlari/kpss-65-puan-ile-cizre-belediyesi-20-zabita-memuru-alacak-h34119.html

Üsküdar Belediyesi: www.isinolsa.com/belediye-personel-alimlari/basvuru-tarihleri-guncellendi-uskudar-belediyesi-40-zabita-alacak-h34329.html