Kamu Personeli Seçme Sınavı ile kamuya yeni personel alım ilanı yayımladı. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edildi ve Farklı niteliklere sahip Avukat alımı yapılacak. Bu bağlamda alım yapılacak birim Türkiye Petrolleri dir. Bizde yayımlanan ilgili ilan hakkında sizlere detaylı bilgi paylaşacak ve başvuru yapmanız için sizlere haberimizde yardımcı olacağız.

Türkiye Petrolleri bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Kamu Personeli statüsünde toplamda 3 kişilik boşluk ile Avukat alınacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve Yabancı Dil Sınavı şartı aranmaktadır. 

Türkiye Petrolleri Ankara ilinde  Enerji Hukuku dalında Yüksek Lisans yapmış olmak şartı ile 1 Avukat ve Normal Avukatlık olarak 2 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Seyehat Engeli ve Arazi çalışmasına mani hali bulunmamak, Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, son 3 yıl içerisinde yapılmış olan İngilizce Yabancı Dil Sınavı YDS'den 80 Ve Üstü , TOEFL Internet Based Testinden En Az 96 Puan Almış Olmak Yada Lisans Öğrenimin, Eğitim Öğretim Dili İngilizce Olan Bir Üniversitede Tamamlamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek ve 1 personel adayı için  Enerji Hukuku dalında Yüksek Lisans yapmış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 20 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylara başvuru için 4 günlük bir süre verildi. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 24 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  adresi üzerinden 00004984915 ve 00004984925 iş ilanı numaralar ıile yapılmaktadır.

Editör: TE Bilisim