TEİAŞ ( Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) Personel alımı için ilan yayımladı. TEİAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde 101 Personel Alımı Yapacak. Alım yapılacak kadrolar ve detayları belli oldu. Başvuru tarihlerini merak eden adaylar içinde ilanın yayım tarihi ve başvuru platformu da açıklandı. Bu kapsamda alımlar 23 farklı şehirde yapılacak.

KADRO DAĞILIMI VE ALIM YAPILACAK ŞEHİRER:

TEİAŞ toplamda 101 kişilik kadro ile Teknisyen Alımı ve Tekniker Alımı yapacak.

Bu kapsamda alımlar, İstanbul, Çanakkale, İzmir, Manisa, Kocaeli, Uşak, Eskişehir, Afyon, Aksaray, Karaman, Amasya, Kırşehir, Şanlıurfa, Bingöl, Giresun, Diyarbakır, Bitlis, Mersin, Hatay, Antalya, Edirne, Aydın, Muğla illerinde yapılacak.

Kadro Sayısı ise:

  • Elektrik Teknisyeni 66,
  • Elektrik Teknikeri 31,
  • Elektronik Teknisyeni 4,

Detaylı Kadro Dağılımı İse:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

TEİAŞ Personel alımı ilanına başvurular KPSS Puanı ile veya KPSS siz Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda Tekniker pozisyonu için KPSS 60 Puan İle Personel alımı yapılacak olup adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Bunun dışında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

TEİAŞ 101 personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak adaylar başvuruların önümüzdeki hafta yani 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlayabilecek olup en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

TEİAŞ personel alımı için adaylara sözlü sınav yapılacak. Tekniker kadrosu için KPSS puanına göre değerlendirme yapılacak. Teknisyen kadrosu için ise kura çekimi yapılacak olup kadro sayısının 4 katı kadar aday belirlenerek adaylar sözlü sınav için davet edilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim