Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) boş bulunan pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Alımların bir bölümü kurum tarafından yapılmakta olup bazı alım ilanları Türkiye İş Kurumu tarafından ilan edilmektedir.

İŞKUR tarafından yeni yapılan duyuru ile Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ)'ın Türkiye geneli toplam 250 kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Buna göre başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için yapılacak? Alım ilanında ki detaylar nedir? Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ)'nin alım yapacağı personellerin sahip olması gerektiği nitelikler nedir

Hangi Pozisyonlar için Alım Yapılacak

İŞKUR tarafından yapılan duyuru ile Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ)'ın toplam 250 kamu personeli alımı yapacağı duyuruldu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

Şehir plancısı, diğer teknisyen ve teknikerler, işletme mühendisi, istatistikçi, endüstri mühendisi, inşaat teknolojisi teknikeri, inşaat mühendisi, mimar, elektrik mühendisi, elektrik öğretmeni-ortaöğretim, yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi, elektrik mühendisi, avukat, elektrik mühendisi, harita teknikeri,  harita mühendisi, ziraat mühendisi pozisyonları için personel alımı yapılacaktır.

Başvuracak olan adayların lisans veya önlisans düzeyinde KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linke üye olarak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

http://esube.iskur.gov.tr/