TCDD, ÖSYM'nin KPSS 2020/2 merkezi yerleştirme atamasında memur alımı yapacak kurumlar arasında yer almakta olup pozisyonları ile en çok dikkat çeken kurumlardan birisi olarak görülmektedir. Buna göre TCDD'nin gişe memuru alımı ilanına adaylar yoğun rağbet göstermektedir. TCDD 31 gişe memuru alımı yapıyor. Görevlendirmesi yapılacak olan adaylar gişede bilet satış, bilgi verme vb. gibi konularda çalışacaktır. Mesleğin rahat olması açısından adaylar yoğun rağbet gösteriyor.

Kimler Başvurabilir

TCDD 31 gişe memuru alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre ilana Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Satış Yönetimi, Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Reklamcılık Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, Satış ve Reklam Yönetimi, Elektronik Ticaret, eTicaret, İnternet ile Pazarlama, Tarımsal Pazarlama, vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak şartları aranmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

TCDD'nin 31 gişe memuru alımına başvuru yapmak isteyenlerin 7 Ocak tarihine kadar müracaatlarını tamamlaması gerekmekte olup hemen aşağıda sunmuş olduğumuz linklerin adaylar tarafından incelenmesi gerekiyor.

Hangi Puan ile Nereye Başvuracaksınız? Yardım Postu İçin Giriniz

KPSS 2020/2 Kılavuz Haberine Buradan Giriniz

Editör: TE Bilisim