Tarım Kredi Kooperatifleri kamu personeli alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanına göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 82 kamu personeli alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru sürecinde sona gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha detayları aktaracağız.

82 KAMU PERSONELİ ALIMI KADRO DAĞILIMI:

Kamu Personeli Alımları 3 farklı bölgede yapılacak. Buna göre alımar Tekirdağ, İzmir ve Balıkesir bölge birliklerinde farklı şehirlerde yapılacak.

Tekirdağ Bölge Birliği: 15 Kooperatif Görevlisi ve 6 Ziraat Mühendisi Alacak.

Balıkesir Bölge Birliği: 15 Kooperatif Görevlisi ve 3 Ziraat Mühendisi alımı yapacak.

İzmir Bölge Birliği: 19 Kooperatif Görevlisi ve 24 Ziraat Mühendisi Alınacak.

BAŞVURU SÜRECİ SONA ERİYOR!

İlgili ilanlara başvurular 2 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmasının ardından başvuru süreci başlamıştı. Başvurular en geç 13 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak olup henüz başvuru yapmamış olan adaylar bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

KPSS 60 PUAN İLE VE KPSS SİZ ALIM YAPILCAK!

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyelerine 82 kişilik kadro ile Kooperatif görevlisi alımları 2020 yılı KPSSP3 puanı 60 KPSS Puanı ile yapılacak. Ziraat Mühendisi alımları ise KPSS siz yapılacak.

GENEL ŞARTLAR:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular 13 Eylül 2021 tarihi ile sona ermesi ile sonuçların en geç 25 Eylül 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan se 50 TL alınacaktır.

SONUÇLAR AÇIIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA