Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı yapacak.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan personel alımı ilanına göre Tarım Kredi Kooperatifleri merkez Birliği müdürlüğünde görevlendirmek üzere  farklı alan mezuniyeti ile 35 Servis Görevlisi Alımı yapacağını bildirdi. KPSS Puanı ile yapılacak persone alımı detayları ve kadro dağılımı haberimizin devamındadır.

Bu bağlamda Tarım Kredi Kooperatifleri 35 kişilik boş kadrosu ile İstatistik bölümü mezunu 7, Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu 8 ve İktisadi İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İşletme ve İktisat fakülteleri mezunu 20 Servis Görevlisi alacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkeklrde askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamk, Herhangi bir sç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurdun heryerinde görev yapabilmek şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

Yaş Şartı:  01.01.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (01.01.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından 6-12-13 Eylül 2020 tarihlerinde yapılmış olan 2020-KPSS (Lisans) sınavının Tabloda belirtilen puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Yukarıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak gereklidir. Bunlara denkliği bulunanan yurtdışı eğitim kurumlarından mezun olmuş olmak kabul edilecek ancak Endüstri Mühendisliği ve İstatistik Bölümlerinde herhangi bir denklik kabul edilmeyecek olup, bizzat Bölüm mezuniyeti aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı için adaylar başvurularına başlayabilir. En geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 18:00 a kadar Elektronik ortamda yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANI

Adaylara mülakat yapılacak olup kadro sayısının 5 katı kadar aday KPSS Sırasına göre değerlendirme sonucunda mülakata katılacaktır. Mülakat hakkında diğer bilgiler hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ