Tarım ve Orman Bakanlığından duyuru geldi. Bugün gelen duyuruya göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek için yeni Kamu personel alımı yapacak. Bakan Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamaya göre Sözleşmeli Mühendis ve Memur alımı yapılacak. Alımlar bakanlığa bağlı olan Meteoroloji Genel Müdürlüğüne yapılacak.

100 KAMU PERSONELİ ALIMI AÇIKLAMASI!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Merkez ce taşra teşkilatına 89 Sözleşmeli Mühendis Alımı ve 11 Memur Alımı yapılacağını bildirdi. Resmi Açıklamada ise Bakan;

Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün taşra ve merkez teşkilatında görev yapmak üzere 89 sözleşmeli mühendis ve 11 memur kadrosu açılmıştır.

@meteoroloji_twi

’de göreve başlayacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Hayırlı olsun

dedi.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANIR? ŞARTLAR NE OLUR?

Söz konusu açıklamaya göre Mühendis ve memur kadrosuna alım yapılacak. Bu kapsamda adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " şartları aranacak.

Ayrıca alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup 2020 veya 2021 yılı KPSS Puanı ele alınacaktır. İlan yayımlandığında ilgili şartlar netleşecektir.

İlgili ilanın önümüzdeki haftaya kadar yayımlanması beklenmektedir.

ZİRAAT MÜHENDİSİ ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK!

İlgili açıklama Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Adayların çoğunluğu Tarım ve Orman Bakanlığına Ziraat, Gıda, Su ürünleri Mühendisleri ve Veteriner Hekimler kadrosunda atama beklediklerini bildirdiler. Ancak en çok Ziraat Mühendisi pozisyonunda atama beklenmektedir.

Tarım ve Orman Bakanından kısa süre içerisinde Ziraat Mühendisi pozisyonunda atama bekliyoruz.

MÜJDE HABERİNİ ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim