Kamu kurumlarına Personel Alımı kapsamında geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli Alımı ilanına göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapacağını bildirmişti. Yayımlanan ilana göre Tapu ve Kadastro İstanbul ilinde bağlı müdürlüğünde görevlendirmek üzere farklı alanlarda personel alacak. Başvuru sürecinde sona gelinmiş olan ilan hakkında sonuçlar, değerlendirme ve atama işlemleri hakkında bilgileri aktaracağız.

KPSS Puanına göre Değerlendirme Yapılacak!

Bildiğiniz üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 19 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirmişti. Alımlar KPSS Puanına göre yapılıyor. Bu kapsamda 18 Tekniker Alımı ve 1 Büro Personeli Alımı yapılacak. Adaylarında 2020 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmekteydi. Adayların başvuru yapmış oldukları pozisyona göre KPSS sıralaması yapılarak kadro sayısı ve yedek aday olarak kadro sayısının iki katı aday belirlenecektir.

Mülakat Yapılmayacak?

Söz konusu ilan için değerlendirmeler sadece KPSS ile yapılarak sıralama sonucuna göre atama işlemleri yapılacak olup adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacaktır. KPSS Puanına göre direk atama yapılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 19 personel alımı başvuruları 25 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 1 kasıma kadar başvuru alınacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilecekler.

Başvuru sonuçlarını bekleyen yüzlerce aday ise Kasım ayının ilk haftası ile sonuçların açıklanması beklenmektedir.

Tapu ve Kadastro 4/B 19 Kamu Personeli Alımı ( Büro Personeli, Tekniker )

Başvuru sonuçlarından haberdar olmak için işin olsa instagram hesabını takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA İNSTAGRAM

Editör: TE Bilisim