Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ikana göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji Geliştirme Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Daire Başkanlığına sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda adaylardan aranan başvuru şartları ve kadro dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu türkiye Cmhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından beraber finanase edilen “Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışacak sözleşmeli personeller alacak. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR!

Proje kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından alım yapılacak 34 personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını yapaibilmeleri için, Erkek adaylar için askerliğini yapmış vbeya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kurum tarafından yürütülen bir AB Projesinde hali hazırda çalışmıyor olmak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yukarıdakş tabloda belirtilen alanlarda eğitimini tamamlamış ve Aranan Asgari Nitelikleri taşımak, Kurum tarafından yürütülmüş bir AB Projesinde daha önce çalışılmış olunması halinde, iş sözleşmesi idarece feshedilmemiş olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

Ayrıca yayımlanan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmadığını görebiliyoruz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı için başvur usüreci başlamıştır. Buna göre adaylar başvurularını en geç 20 mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adyalar başvurularını Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte Başvuru Dilekçesi, Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı,“Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Z-10 Numaralı Oda Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara” adesine şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkınd daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim