Sosyal güvenlik kurumu personel ihtiyacını karşılamak dolayısı ile kamu personeli alınacağını yayımladı. AB projelerin de görevlendirilecek olan bu personellerin en kısa süre de temin edileceği alımların kısa bir süre zarfında da başlayacağı belirtildi.

Bu projede görev yapılması beklenen adaylardan bir kaç şartı Karşılaması dahilin de başvurularını 13 Ağustos’a kadar iletmeleri beklenmektedir. Adaylar bu pozisyonlarda sadece 3 adetine aynı anda başvuru yapabileceklerdir. Tüm Başvurular tek bir zarf içerisin de tek bir sefer de posta yolu ile SGK kurumuna iletilmek mecburiyetindedir.

Hangi Mevkiler Ve Şehirler Başvuru Nasıl yapılacak ?

SGK sözleşmeli olarak alacağı bu 45 adet personeli Avrupa Birliği ortak yapılacak olan proje dahilin de görevlendirmek üzere ise alacaktır. Bu proje kayıtlı kadın istihdamını desteklenmesi hibe projesi önemli bir proje alınacak Personeller bu proje de tam zamanlı olarak görev alacaklardır

Bu proje ile kadın işgücünüolabildiğince arttırılması bekleniyor işte alım yapılacak şehir ve personellerin çalışma süreleri ile beraber açıklanmış olan tablosunu sizin için aşağıya ekledik.

SGK bu şehirler de görevlendirilecek olan adayları bir sınava tabii tutacak ve bu sözlü sınavlardan başarılı olan kişiler verilen tabloda ki görev yerlerin de verilmiş olan görev süresi dahilin de sözleşmeli olarak ise başlaya bilecekler.

Başvuru Yapacak Kişilerden İstenilmektedir Olan Şartlar:

Arşiv araştırmasın da sıkıntılı bir urumun bulunmaması,

Askerlik ile ilişkisi bulunamamak,

Görev yaparken engel olabilecek hastalığı bulunmamak,

Kamu haklarından mahrum olmaması

Seyahat engelinin olmaması

Görev için belirlenmiş olan şehir de ikamet ediyor olunması

Herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş ve ya hapis cezası almış olması

Bu şartlar dahilin de hizmet yapacak olan kişiler sözlü sınava girmeye hak kazanacaklar ve devamın da sözlü sınav da bu adaylar içerisinden seçim yapılarak gerekli mevkilere personel alımları yapılacaktır. Basvurularınızın13 Ağustos’a kadar mutlaka SGK ya iletilmesi gerekiyor herhangi posta yolu gecikmesi ve ya başka aksaklıklardan kurum sorunlu tutulamaz. Bu süre zarfında da başvuruları iletilmeyen ve ya verilen tarihten sonra iletilen Başvurular değerlendirme kapsamına girmeyecektir.

Editör: TE Bilisim