Sayıştay Başkanlığı Sözleşmeli Kamu Personeli alımı yapacak. Geçtiğimiz hünlerde yayımlanmış olan ilana göre Sayıştay Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 18 kamu Personeli alımı yapacak. Başvurular 20 ocak 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Peki değerlendirmeler nasıl yapılacak? En az Lise mezunu Personel Alımı kadroları nedir? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALINACAK!

Sayıştay Başkanlığı 18 kişilik kadro ile en az Lise Mezunu personel Alımı yapacak. Bu kapsamda Lise mezunu, 2 ElektrikElektronik veya Elektronik Teknisyeni ve 2 Elektrik Teknisyeni alımı yapacak. Ön Lisans mezunu 5 Büro Memuru ve Lisans Mezunu 6 Büro Memuru, 1 Okul Öncesi Öğretmen, 1 Çocuk Gelişimcisi olmak üzere toplamda 18 kamu Personeli alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapacak. Ayrıca adaylardan KPSS ve Eğitim şartları aranacak. Özel olarak ise adaylardan;

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuruları 20 Ocak 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylara verilen sürenin sonuna geldik ve en geç 03 Şubat 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Bu kapsamda henüz başvuru yapmayan adaylar başvurularına Sayıştay Başkanlığı resmi İnternet adresi olan www.sayistay.gov.tr üzerinden başvuru formuna ulaşabilirler.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim