Sağlık Bakanlığı az önce yaptığı duyuru ile süre uzatıldığını bildirdi Atama Kurasu ile Personel Alımı belge teslim tarihini uzatan Bakanlık yeni tarihleri duyurdu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 7 mart 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuru ile 2022 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile perosnel alımı duyuru yayımlanmıştı. Başvuruların mart ayı içerisinde alınmıştı. Şimdi ise süre uzatılma kararı ile sonuçlara ilişkin belge teslim tarihi uzatıldı.

Belge Verme Süresi Uzatıldı!

Sağlık Bakanllığı 2022 yılı İlk defa ve Yeniden atama kurası sonucuna göre tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına  perosnel alımı için belge teslim tarihi uzatıldı. Bakanlıktan gelen duyuru şöyle:

2022 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi22 Nisan 2022

Bakanlığımızca 31/03/2022 tarihinde yapılan 2022 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonucu; tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına yerleşenlerin atamaya esas belge verme süresi 29/04/2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Editör: TE Bilisim