Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında yeni açıklama geldi. Az Önce gelen duyuruya göre Bakanlığım İşçi Alımı ve Personel alımı kapsamında gelen duyuru ile ilan tarihi ve kontenjanları belli oldu. Son Zamanlarda en çok merak edilen ilanlardan olan Sağlık Bakanlığı işçi alımı ve personel alımı kapsamında gelen açıklamayı İlk Olarak İşin Olsa ekibi tarafından sizlerle paylaşıyoruz.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Yapılacak!

Bildiğiniz gibi daha önceden de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarda Sağlık Bakanlığı 2022 ve 2023 yılı içim 85 bin personel, işçi ve tıbbi sekreter alımı yapılacağını defalarca açıklamıştı. İşin Olsa ekibi olarak ta her daim en doğru bilgiyi sizlerle paylaştık. EN son 18 kasım 2022 tarihinde yaptığı açıklama da Kontenjan bilgisini paylaşmıştı. Yapılan açıklamaya göre 42.500 İşçi ve Perosnel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Az önce de konu hakkında yeni açıklama yapıldı.

24 Kasım 2022 Tarihli Sağlık Bakanı Açıklaması:

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı personel alımı hakkında gelen açıklamaya göre 85 bin personel alımının ilk aşaması geliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2023 yılı için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama ile 85 bin personel alımı ve 115 bin persomel istihdamı sağlanacak. Söz konusu açıklama ise şöyle

115 bin İlave Personel İstihdamı Yapılacak!

"Sağlıkta beyaz reform kapsamında almayı planladığımız 85 bin yeni çalışmaşma arkadaşımızla 115 bin ilave personel istihdamı sağlamış olacağız"

42 bin 500 Personel ve İşçi Alımı İlanı Geliyor!

Sağlık bakanlığından her geçen gün yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce de sözü verilen 42 bin 500 İşçi ve personel alımı hakkında yaptığı açıklama ile ilan kontenjan dağılımı belli olmuştu. İşin olsa ekibi olarakta sizlerle her daim doğru bilgiyi paylaşmaya devam ediyoruz.

42 bin 500 İstihdam Müjdesi Şöyleydi:

31.183’ü sözleşmeli personel, 11.317’si sürekli işçi olmak üzere, 85.000 yeni çalışma arkadaşından ilk etapta 42.500’ünün alımı için dün Başvuru Kılavuzları İŞKUR’A, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM’YE GÖNDERİLDİ. Hepimize hayırlı olsun.

İlan Haftaya Geliyor!

Sağlık Bakanlığındangelen son dakika açıklaması ile Sözleşmeli personel ve İşçi Alımı başvuurlarının haftaya başlayacağını bildirdi. Söz konusu şilanların detayları haberimizin devamında.

2022 KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıklandı!

Sağlık personeli alımı kapsamında Sözleşmeli personel alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden yapılacak. Bu kapsamda Bakanlık 2022 Lise KPSS sonuçlarını bekliyordu. Açıklanmasının ardından ilanın yayımlanmaması içni herhangi bir engel kalmadı.

2022 KPSS LİSE SONUÇLARI BURADA: https://www.isinolsa.com/gundem/osym-2022-kpss-lise-sonuclarini-acikladi-sorgulama-ekrani-h43224.html

Sağlık Bakanlığı 31 Bin 183 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanından gelen duyuru ile ÖSYM tercih kılavuzu ile kamu hastaneleri ve şehir hastaneleri ile Bakanlık bünyesine 31 bin 183 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar ÖSYM tercih kılavuzu ile , Biyolog, Çocuk Gelişimcisi, Ebe, Fizyoterapist, Hemşire, Psikolog, Sağlık İdarecisi / Sağlık Yönetimi, Sağlık teknikeri , Teknisyeni alınacak.

Bu kapsamda bazı şehrler için kontenjan dağılımları belli olmuştu. İlgili bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/saglik-bakanligi-osym-ile-31-bin-183-personel-alimi-ilani-2022-h43129.html

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 İşçi Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanlığı bünyesine işçi alımı kapsamında olmak üzere Türkiye geneli 11 bin 317 işçi alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Alım yapılacak tahmini kontenjanlar ise, " Sağlık Cihazları Bakım Personeli, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Şoför, Elektrikçi (Genel), İnşaat Boyacısı/Boyacı, Marangoz, Bakım Onarım Personeli " alımı yapılacak.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/saglik-bakanligi-iskur-ile-11-bin-317-isci-alimi-ilani-kontenjanlari-h43142.html

Editör: TE Bilisim