OGM Kamu Personeli Alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 47 Personel alacak. Alımlar 4/B kapsamında yapılacak. Adaylara Herhangi bir mülakat yapılmadan atama yapılacak olup KPSS Puanına göre değerlendirme yapılacak. Peki KPSS Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak? Başvuru Detayları nedir?

Başvuru Sürecinde Son Gün!

47 personel Alımı ilanına başvuru yapmamış olan adaylar için son şans, Orman Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam edilmek üzere Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Giresun, Isparta, İzmir, Kastamonu, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon ilerinde Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alınacak.

Alımlar ise, 6 Şoför, 1 Tekniker, 22 Büro Personeli, 3 Laborant, 2 Biyolog, 13 Mühendis kadrolarında yapılacak.

Başvurular 11 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Başvurular sadece İnternet üzerinden e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecektir.

Mülakatsız KPSS Değerlendirmesi Nasıl Olacak?

Bildiğiniz gibi OGM alımları KPSS Puanı yapılmaktadır. Bu kapsamda KPSS şartı ile alınacak başvurular da herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın alım yapılacak.

Bu kapsamda yerleştirme işlemleri KPSS Puanı sırasına göre yapılacak. 2020 yılına ait KPSS (B) grubu olmak üzere Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Başvuru ve yerleştirme sonuçları ise 27 Ekim 2021 tarihinde açıklanacak.

YERLEŞTİRME SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim