Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı İlanı Yayımlandı. MEB'e bağlı olan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alımı ilanına göre farklı alanlarda olmak üzere Kamu Personeli alımı yapılacak. Ayrıca Başvuru için KPSS şartı aranmayacak.

Proje kapsamında alım yapılacak personel adayları için belirtilen diğer niteliklerin taşınıyor olması gereklidir.

Proje Kapsamında Personel Alımı Yapılacak!

MEB YEGİTEK yayımladığı duyurular ile Proje ile personel alacak. Söz konusu olan " Güvenli Okullaşma ve Uzaktan Eğitim Projesi " ile perosnel alımı yapılacak. Alımlar farklı alanlarda gerçekleştirilecektir. Bu yönde,

  • Satınalma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı,
  • İletişim Uzmanı,

alanlarında Kamu Personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda proje kapsamında görev süresi 24 ay olarak belirtilmiştir.

Satınalma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı Proje Personel Alımı Şartları:

Söz konusu alım için adaylardan " Üniversitelerin lisans veya lisans üstü programlarından mezun olmaki en az 5 yıl tecrübe sahibi olmak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe biliyor olmak, Dünya Bankası satın alma usulleri konusunda en az 3 (üç) yıllık deneyime sahip olmak, Tercihen Kamu İhale Kanunu veya Uluslararası Finans Kuruluşlarının satın alma süreçlerinde deneyim sahibi olmak, Büro otomasyon araçlarını ve Microsoft Office Programlarını (Excel, Word, Powerpoint vs.) kullanabilmek şartları aranacaktır.

İletişim Uzmanı Proje Personeli Alımı Şartları:

Başvuru için adaylardan en az dört yıllık eğitim veren İletişim, Sanat ve Tasarım veya benzeri fakülteleri; Radyo Televizyon, Gazetecilik, Görsel İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı, Sosyal Medya Yönetimi veya benzeri lisans programlarından mezun olmak, En az 3 yıl deneyim sahibi olmak, İngilizce ve Türkçe biliyor olmak, Kurumsal yayın üretim tecrübesi olmak, 

Dijital iletişim araçlarına yönelik strateji, kampanya geliştirme, yürütme ve ölçümleme tecrübesi olmak, dijital pazarlama alanında bilgi ve deneyim sahibi olmak, Kurumsal etkinlik düzenleme tecrübesi olmak, İnfografik, video senaryosu ve görsel hazırlama becerilerine sahip olmak.

Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği gibi kuruluşların finanse ettiği projelerin iletişim kısmında en az 1 yıllık çalışma deneyimi bulunmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

MEB Proje ile personel alımına başvurular başlamıştır. Bu kapsamda  Satınalma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı alımları için en geç 3 Ocak 2022 tarihi saat 17:00 a kadar yapılacak.

İletişim Uzmanı alımı için ise en geç 30 Aralık 2021 tarihi saat 17:00 a kadar başvuru alınacak.

Başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıdaki bağlantılardaki metinleri kullanarak başvuru yapabilirler.

Satınalma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı Alımı İlanı Tam Metni

İletişim Uzmanı Alımı İlanı Tam Metni

Editör: TE Bilisim