Sosyal Hizmetler kanunu kapsamında 2020 Mayıs dönemi personel alımı tercih kılavuzu açıklandı. 2828 sayılı Sosyal Hizmetler kanunu kapsamında alınacak olan ilköğretim, ortaöğretim, lise Önlisans ve lisans düzeyindeki mezunları arasından çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Tercih kılavuzuna göre lise mezunu Ambar memuru ile memur kadrosunda 306 kişi istihdam edilecek.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Çocuk Hizmetleri genel müdürlüğünce bildirilen hak sahibine ilişkin listeler de açıklanan tercih kılavuzundaki pozisyonlara başvuru yaparak tercih işlemlerini 1 Haziran ile 15 Haziran tarihleri arasında T.C. kimlik numarası ve e-devlet numarası ile gerçekleştirebilecekler.

HANGİ KURUMLARA MEMUR VE AMBAR MEMURU ALINACAK!

Hangi kurumlara Ambar memuru ve memur alımı gerçekleştirilecek Afet ve acil durum yönetimi Başkanlığı Anayasa Mahkemesi, Ankara, Aydın Adnan Menderes, Bursa Teknik Üniversiteleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı,  Gelir İdaresi Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta uygulamalı bilimler Üniversitesi İç İşleri Bakanlığı İstanbul Üniversitesi İzmir Bakırçay Üniversitesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kişisel verileri koruma Kurumu Mardin Artuklu Üniversitesi Milli Eğitim Bakanlığı Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi  orman genel müdürlüğü Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarım ve orman bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi kurumlarına gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER;

Adayların tercih kılavuzunda açıklanan 2001 kodu (Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.) ile 7326 ( Hazine ve Maliye Bakanlığı özel şartları) 7225 (Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması) koduna sahip olmaları istenilecek.

İLAN TERCİH KILAVUZU

Editör: TE Bilisim