Kütahya İl Özel İdaresi 16 Mart 2020 tarihli duyurusuna göre personel alımı yapacağını belirtti. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Ayrıca adayların başvuru sonrası değerlendirilmeleri için Uygulamalı sınav yapılacağı belirtidi. Söz konusu uygulamalı sınav 23 Mart 2020 tarihinden itibaren yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Kütahya İl Özel İdaresi personel alımı ilanı için başvuru süreci bugün ( 16 Mart 2020 ) tarihi itibari ile başlamış olup adaylara 2 gün başvuru süreci verilecektir. Bu kapsamda başvuruların en geç 19 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte sadece Kütahya İl Özel İdaresi Yenidoğan Mahallesi, Dumlupınar Blv. no: 111, 43020 Kütahya adresine yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK?

İl Özel İdaresi bünyesine 11 farklı kadro ile 26 personel alacağını belirtti. Bu kapsamda mezuniyet şartı olmadan, 2 Motor ustası, 4 Şasi ustası ( hafif - Ağır ), 1 Oto Elektrik ustası, 1 Kaynak ustası, 2 Yükleyici Operatörü, 2 Dozer operatörü, 5 Silindir Operatörü, 2 Greyder Operatörü, 2 Ekvatör operatörü, 10 Şoför ve 1 Sıhhi Tesisatçı kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kütahya il sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta çalışmıyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

POZİSYONUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR?

DİĞER PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Personel Alımı bekleyen erkek ve kadın adaylara sende katılmak istersen Buraya Tıkla