Kamuya personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR ile gelmiş olan duyurulara göre İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İZDENİZ ( İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere daimi süreli çalışacak kamu personeli alımı yapılacak.

Ayrıca 1 yıl deneyim olan adaylar içerisinden 2 Gişe Personeli Alımı yapılacak. Peki adaylardan aranacak başvuru şartları nelerdir? Nasıl ne zaman başvuru yapacak?

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İZDENİZ Gişe Personeli alımı için adaylardan " Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir Sağlık sorununun bulunmaması olmak, En az yüksekokul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak" gereklidir.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kamu Personeli alımı başvuruları 18 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar detaylı bir özgeçmiş ile birlikte [email protected] adresine sadece İnternetten başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim