Kamuya yeni ilanlar yayımlandı. Bakanlıklar, Belediyeler ve kamu kurumları bünyelerindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı ve personel alımı yapacaklar. Toplamda 3790 kişilik boş kadro ile Kamuya Memur Alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde Kamuya memur alımı ve personel alımı ilanlarını derledik. Aşağıda ilgili ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

KAMUYA MEMUR ALIMI YAPAN BAKANLIKLAR:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: AÇSHB bünyesine 2021 yılı için 16 farklı kadro ile 250 Memur Alımı Uzman yardımcısı alımı yapacağını bildirdi. İkan için henüz başvuru tarihi açıklanmadı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Bakanlık geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 10 Coğrafi Sistemi Memur Alımı yapacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Bakanlığa bağlı olan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı uzman yardımcısı alacak. Serhat Kalkınma ajansı ise 5 Uzman personel alacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı: Bakanlık 2021 yılı kapsamında sözleşmeli olarak 1000 Antrenör ve Millilik kapsamında 350 kişilik kadro ile Spor Uzmanı ve Antrenör alımı yapılacak. 350 personel alımı başvuruları devam etmekte olup 1000 Antrenör alımı 20 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Bakanlık KPSS Şartı olmadan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 50 Uzman Alımı yapılacak. Başvuru süreci 5 - 25 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı: Bakanlık yurtdışında görevlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği ve Almanya daki başkonsolosluğa sekreter alımı yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Kültür Bakanlığına 40 kişilik kadro ile naklen memur alımı yapılacak. Alımlar Kontrolör kadrosunda yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı: MSB 2021 yılı 3. dönem kapsamında sözleşmeli Er alımı için ilan yayımladı. Alımlar en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

TÜRKİYE GENELİ ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Çankaya Belediyesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 80 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Başvurular 13 - 17 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca mezuniyete göre 9. ve 10. dereceli kadrolara 75 KPSS ile memur alımı yapılacak.

Hakkari Belediyesi: 60 KPSS Puanı ile lisans mezunu adaylar içerisinden Düz Memuru alımı ve Zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 6-9 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Osmaneli Belediyesi: Teknik hizmetler sınıfında Mühendis pozisyonunda olmak üzere Lisans mezunu erkek memur alımı yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi: Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Kadın Erkek İtfaiye Eri alımı yapılacak. 60 KPSS ile memur alımı yapılacak olup başvurular 27 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi: 10 kişilik boş kadro ile 9. dereceli kadroya Kadın Erkek adaylar içerisinden 10 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Belediye ön lisans mezunu adaylar içerisinden 125 İtfaiye Eri alımı yapılacak. Adayların Ön Lisans mezunu olmaları ve KPSS'den en az 55 puan almış olmaları gereklidir.

Şehitkamil Belediyesi: 50 kişilik boş kadro ile B sınıfı sürücü belgesine göre 70 KPSS ile 40 ve 75 KPSS ile 10 kişi alınacak.

Alucra Belediyesi: 4 farklı kadro ile 55 KPSS Puanına göre 1 Düz Memuru Alımı, 1 VHKİ Alımı, 2 Zabıta Memuru Alımı ve 2 İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

Çardaklı Belediyesi: 55 KPSS puanı ile 1 Şoför alımı yapılacak.

MEMUR PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUMLAR:

Tarım Kredi Kooperatifleri: 3 bölge birliğinde görevlendirmek üzere 12 farklı şehirde 82 Ziraat Mühendisi alımı ve Kooperatif Görevlisi Alımı yapılacak.

Milli Savunma Üniversitesi: MSÜ Araştırma Enstitüsüne 289 öğrenci alımı yapılacak.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu: KVKK Uzman yardımcısı kadrosunda 10 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar en geç 7 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak.

ASELSAN: Konya da Açılacak olan silah fabrikasına 1200 yeni personel alımı yapacak.

Sakarya Üniversitesi: Üniversiteye Beden İşçisi ve temizlik personeli kadrosunda alım yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Yükseköğretim Kalite Kurulu: YÖKAK iki ilan yayımlayarak bünyesine farklı kadrolarda 6 kişilik kadro ile Büro Personeli, Mühendis ve Tercüman alımı yapılacak.

Polis Akademisi Başkanlığı: PA öğretim üyesi alacak.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı: ÜAK lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden Destek Personeli ve Büro Memuru alımı yapacak.

YENİ ALIM İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim