Ülkemizde işsizliğin azaltılması ve iş verenler ile iş arayanları bir araya getirilmesi için çalışmalarına uzun süredir devam etmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR çok sayıda kişiye iş imkanı sağladığı gibi yine kendi kurumunda bulunan açık kadroların da doldurulması için ilan yayımlamaktadır.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında kurumun 11 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki Türkiye İş Kurumu İŞKUR 11 memur alımı detayları nedir, Türkiye İş Kurumu İŞKUR 11 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacaktır? işin Olsa ekibi olarak tüm detayları açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre 11 kişilik memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde en az KPSSP3 puan türünden 60 puan almış olmak, Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yurtii veya Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından lisans seviyesinde İngilizce dilinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR toplam 11 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nedir? Başvurular nasıl yapılacak? İŞKUR çözümleyici kadrosu için 6 kişi ve programcı kadrosu için 5 kişi olmak üzere toplam 11 memur alımı gerçekleştirecektir. Başvurular 28 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Kat:1 ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 216 3138-3143) adresine yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim