İŞKUR Kurum dışı personel alımları ilanları arasında yer alan İl Özel idarelerine personel alım ilanları ile 61 kamu personeli alımı yapılıyor. Bu kapsamda iki farklı İl Özel İdaresi personel alımı yapacak olup sizlere Başvuru şartları ve alım yapılacak pozisyonların bilgisini vereceğiz.

ALIM YAPACAK İL ÖZEL İDARELERİ VE KADROLARI:

Yukarıda bahsini geçirdiğimiz iki il özel idaresi toplamda 61 kamu personeli alacak. Bu bağlamda Şırnak İl özel idaresi ve Sinop İl Özel İdaresi personel alımı yapacağını ilan etti.

Sinop il Özel İdaresi: 28 kişilik boş kadro ile, 5 Asfalt İşçisi, 1 Engelli Düz işçi, 5 düz işçi, 3 SRC Belgeli Şoför, 3 Şoför, 4 usta, 2 Dozer Operatörü, 1 Asfalt Plent Operatörü, 1 Greyder Operatörü, 1 Rok/SOndaj Operatörü, 1 Beko loder Operatörü, 1 Bahçıvan olmak üzere toplamda 28 kişi alınacak.

Şınrka İl özel İdaresi: Şırnak ilinde 33 kişilik boş kadro ile, 18 Şoför, 1 Operatör ve 14 Temizlik görevlisi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İki il özel idaresine aranan bazı ortak nitelikler bulunuyor. Bu bağlamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En azilköğretim mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyonlar için İlgili idarelere ihtiyaş duyulası halinde belirtilen iş niteliğinde uygun özel şaetları taşımak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR VE DETAYLAR:

İŞKUR kurum dışı personel alım kısmında yayımlanan ilanlara başvuru süreci çok az olup adyaların başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gereklidir. Sinop İl özel İdaresi için başvurular 13 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 14 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecektir. Şırnak İl Özel idaresi için ise, 09 Mayıs 2019 tarihi ile 13 Mayıs 2019 tarihleri arasında başvuru yapılacaktır. Bu iki ilanın detaylarınıda incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıları inceleyebilriler.

Sinop İl Özel İdaresi  Personel Alım İlanı

Şınrka İl Özel İdaresi Personel Alım İlanı

Editör: TE Bilisim