EGM Aşçı Alımı İlanı yayımlandı. İçişleri Bakanlığına bağlı olan Emniyet Genel Müdülüğübünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4 farklı Şehirde Kamu Personeli Alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre alımlar 2020/6 kapsamında Emniyet Hizmetleri sınıfı dışında görevli kadrolu ve sözleşmeli olarak Aşçı Alımı yapacak. Bu kapsamda adaylara sözlü veya uygulamalı sınav yapılacak.

AŞÇI ALIMI YAPILACAK ŞEHİRLER:

Emniyet Genel Müdürlüğü 4 kişilik kadro ile Aşçı alımı yapacak. Alımlar Kadın Erkek adaylardan yapılacak olup şehirler şöyledir.

  • 1 Ağrı,
  • 1 Bayburt,
  • 1 Bilecik,
  • 1 Burdur,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Kadrolu Aşçı alımı için ise adaylardan özel olarak şu şartlar aranacak.

KPSS Olarak 2020 yılında yapılmış olan Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 

Eğitim Olarak, Ortaöğretim Kurumlarının yiyecek, içecek alanı ve Dallarının aile ve Tüketici Hizmetleri alanı, beslenme ve Ev Yönetimi Dalının Aile, ve Tüketici Hizmetleri alanı - Ev Ekonomisi Dalları veya Konaklama ve Seyehat Hizmetleri alanı - Turizm / Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak gereklidir.

Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

EGM Kadrolu Aşçı alımı için adaylar başvurularına 01 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 05 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

İLANIN TAM METNİ