Genlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel ve sürekli işçi alımı hakkında kadro dağılımı belli oldu. 2021 yılı için yapılacak olan 8 bin 121 kişilik kadro ile farklı alanlarda Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak alımlar hakkında kadro dağılımı bekleniyordu. Bu yönde alım yapılacak ilgili kadroları haberimizde sizlere aktarıyoruz.

Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları:

Genlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı için bünyesine 3775 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak. Alımlar en az dört yıllık eğitim almış olan adaylardan yapılacaktır.

  • 2000 Antrenör,
  • 600 Gençlik Çalışanı,
  • 652 Yurt Yönetim Personeli,
  • 50 Psikolog,
  • 473 Spor Uzmanı,

kadrolarında alım yapılacak.

İşçi Alımı Kadrolar:

8 bin 121 kişilik kadro da sürekli işçi alımı yapılacağı da duyurulmuş olup 4 bin 346 işçi alımı yapılacak. İşçi alımı tahmini kadrolarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 4346 İşçi Alımı Yapacak! Kadro ve Şartlar Ne Olacak?

KADRO DAĞILIMINA İLİŞKİN KARAR:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adayların başvuru yapabilmeleri için En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda,

Antrenör alımı için yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun ve en az temel antrenörlük düzeyinde antrenörlük belgesine sahip olmak,

Gençlik Çalışanı, Yurt Yönetim Personeli için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin lisans mezunu olmak,

Psikolog için Üniversitelerin ilgili lisans mezunu olmal gereklidir.

Spor Uzmanı için, En az lisans düzeyinde eğitim veren üniversitelerin beslenme ve diyetetik, psikoloj, fizik tedavi ve rehabilitasyon veya fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümleri ile yükseköğretim kurumlarının beden eğitimi veren veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanlığı başvurular hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Yukarıdaki ilgili kadro dağılımı İhdisasa uygun kadrolar olup ilan için başvuruların bayramdan sonra başlamasını bekliyoruz. İlan hakkında yeni duyuru almak için İŞİN OLSA mobil uygulamasını indirmeyi unutmayınız.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA