Gelir İdaresi Başkanlığı Perosnel Alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde olmak üzere 196 Personel Alımı yapacak. Bu yönde ilan için başvurularda artık son güne geldik. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav ne zaman ve detayları nedir?

196 HİZMETLİ ALIMI SONA ERİYOR!

Gelir İdaresi Başkanlığı Destek Personeli ( Hizmetli ) alımı başvuruları 01 Mart 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını Elektronik ortamda sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacaktır.

EN AZ LİSE MEZUNU ALIM YAPILACAK!

Gelir İdaresi Başkanlığı farklı şehirlerde olmak üzere 196 kişilik boş kadro ile en az lise mezunu Hizmetli alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca 35 yaşından büyük olmamak, En az lise mezunu olmak ve 2020 yılı KPSS'den P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

Gelir İdaresi Başkanlığı hizmetli alımı için adaylara sözlü sınav yapılacak. Buna göre başvurusunu yapmış olan adaylar sonuçların ardından Sözlü sınav 29 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ile söz konusu adayların nerede sınava gireceklerine iliŞkin listeler, sözlü sınav tarihinden en az 10 gün önce Başkanlığımız internet sitesinde (www.gib.gov.tr) ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için, İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim