Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sözleşmeli personel alımı ilanına göre Devlet Su İşleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 1273 sözleşmeli personel almı yapılacağı açıklanmıştı. Bu yönde başvuruların sonra ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Adaylar sonuçlarına elektronik ortamda ulaşabilecekler.

Başvuru Süreci Sona Erdi!

DSİ bünyesine personel alımı için Başvuruları ocak ayı içerisinde aldı. En geç 23 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılmıştır.

Hangi Kadrolarda Atama Yapılacak?

DSİ personel alımında toplamda 1273 personel kadrosu ile,

  • 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 222 Destek Personeli,
  • 221 Büro Personeli,
  • 800 Mühendis,

olmak üzee toplamda 1273 personel alınacak.

Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak?

Başvuru değerlendirmesi KPSS Puanı sırasına göre en yüksek puandan en düşük puana göre gerçekleştirilecektir.

Mülakat Yapılmayacak!

Söz konusu atamalar için adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sadece KPSS puan sırası ile atamayla atama yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere; Mühendis, Büro Personeli, Destek Personeli(Temizlik) ve Koruma ve Güvenlik Personeli unvanlarında toplam 1273 sözleşmeli pozisyona yerleşen adaylarla ilişkin sonuçlar https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinde yer almaktadır.

İstenen Belgeler Ne Zaman Açıklanacak? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün personel alımı için sonuçlarda ismi geçen adayların belge teslimi yapmaları gereklidir. İstenen belgeleri açıklamayan DSİ önümüzdeki günlerde Resmi İnternet adresi üzerinde duyuruyacaktır.

BELGELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim