Diyanete geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre fakrlı alanlardan personel alımı yapılacak. Başvurular 12 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlamıştı. Artık başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. Başvuru yapan adaylar için ise sonuçlar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapacağız.

2020 YILI 4-B SÖZLEŞMELİ (KKÖ, İ-H, M-K) ALIMI SINAVI

Diyanet Türkiye Genel, Taşra Teşkilatında bulunan ekskliği karşılamak için Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam - Hatip ve MüezzinKayyım alımı yapacak. Bu yönde adaylara Yapılacak sınav ile belirleme yapılacak. Sınava 2018 yılı KPSS puan sırası esas alınarak her bir grup için tabloda belirtilen boş pozisyon sayısının 3 (üç) katı sözlü sınava çağrılacak adaylar arasından sınav sonucu başarı sırasına göre alım yapılacaktır.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

DİB personel alımı için başvurular 12 Ekim 2020 tarihinde başlamıştı ve en geç 27 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Henüz başvuru yapmamış olan Adaylar başvurularını sadece “sinav.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların kontenjan grubuna ayrılan sayıdan fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilan edilen kontenjan sayısının üç (3) katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. Bir grupta KPSS puan sırasına göre son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde bu adayların tamamı sözlü sınava çağrılacaktır.

Bu yönde 27 EKim 2002 tarihinde sona erecek olan başvuruların sonuçları 15 Kasım 2020 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI VE DİĞER GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Editör: TE Bilisim