Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü İŞKUR aracılığı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu Personeli alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularda artık sona gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını nasıl yapacak? Başvuru sonuçları ne zaman? Kura Çekimi Ne Zaman?

Alımlar 46 kişilik kadro ile 18 farklı meslekten yapılacak. Buna göre, 3 Kimya Laboratuvarı Görevlisi, 2 Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Teknikeri, 2 Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri, 2 Yönetmelik Kapsamında Kuraya Tabi Alımlar, 1 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 6  Matbaa İşçisi, 2 Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi), 3 Elektrik Teknisyeni, 1 Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi / Otomatik Kumanda / Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi ( Elektronik) / Kontrol ve Enstrümantasyon Teknisyeni, 2 Bilgisayar Destekli Tasarım - İmalat Elemanı (Cad - Cam), 1 Yüzey İşlemcisi (Kuyumculuk), 1 Metal Kaplamacı (Sıcak Daldırma), 2 Kuyumcu- Altın ve Gümüş İşleme, 2 Ofset Baskı Operatörü, 7 Ofset Baskı Operatörü, 3 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 2 Elektronik Teknisyeni kadrosunda alım yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü başvuruları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 8 kasım 2021 tarihinde başlamıştı ve artık başvurular sona eriyor. En geç 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvurular İnternet üzerinden yapılacaktır.

Kura Çekimi Ne Zaman?

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listelerde olup belge teslimi ve kontrolü neticesinde başvuru şartlarını taşıdığı tespit edilen adayların sayısının açık pozisyon sayısının 4 (dört) katından fazla olması durumunda kura işlemi gerçekleştirilecektir. Noter tarafından kura ile, açık iş sayısının 4 (dört) katı oranında asil ve açık iş sayısının 4 (dört) katı oranında yedek aday belirlenecektir.

Noter kura çekimi 14.12.2021 günü saat 14.00’de Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşecektir. COVID-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır.

Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 46 kamu personeli alımı kura işlemi Aralık ayında yapılacak olup kesin atama işlemlerinin Aralık sonuna kadar yapılması beklenmektedir.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA