Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alımında son güne geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel alımı ilanına göre Bakanlık bünyesine 4/B kapsamında personel alacak. Söz konusu ilan ile Bakanlık mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırasına göre sözleşmeli personel alacak.

Başvurularda Son Gün!

ÇŞB 422 personel alımı başvurularında son güne geldik. 8 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ve başvurusu başlamış olan ilan için adaylar en geç Bugün ( 21 Şubat 2022 ) saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece E-Devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Bakanlık 422 kişilik kadro ile,

  • Mimar 25,
  • Şehir Plancısı 30,
  • Büro Personeli 185,
  • Mühendis 182,

personel alımı yapılacak. Şehre göre kontenjan dağılımı ve detayları aşağıdaki bağlantıda.

BAŞVURU KILAVUZU VE EKRANI BURADA

Mülakat Yapılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 422 personel alımı sözleşmeli olarak 4/B kapsamında yapılacak. Adaylara herhangi bir sınav yapılmaksızın KPSS Puanı ile atama yapılacak. KPSS Puan sırası ele alınarak en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile direk atama yapılacak.

1.688 Aday Seçilecek!

Çevre Bakanlığı yapacağı KPSS sıralamasında toplamda 1688 aday seçecek. Bunların ilk sırada olan 422 aday ASİL listeye alınırken 1.266 kişi de yedek aday olarak belirlenecektir.

Başvuru sonuçları ise mart ayının ilk haftası bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA