Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Merkez Ve Taşra birimlerindeki eksikliği giderebilmek için 100 kişilik boşlul ile sözleşmeli Kamu Personeli Alımı yapacak.

BAKANLIK RESMİ İNTERNET ADRESİNDE YAYIMLADI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere resmi İnternet adresi üzerinde ilan yayımladı. Yayımlanan ilan ile Sözleşmeli olarak Mühendis Alımı ve Müro Memuru alımı yapılacak.

TERCİH KILAVUZU İLE PERSONEL ALINACAK!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği BakanlığıMerkez ve Taşra teşkilatına personel alımları KPSS puanına göre tercih kılavuzu ile yapılacak. ÖSYM tarafından yayımlanmış olan tercih kılavuzu ile 2020 yılı KPSS Puanına göre P3 puan türünden puan almış olmak şartı ile personel alınacak. Tercih kılavuzu için süreç 27 Ekim 2012 tarihi ile başlamış olup en geç 2 Kasım 2021 tarihinde sona erecektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Bakanlığın personel alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Genel olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

TERCİH KILAVUZU HAKKINDA DETAYLAR BURADA

Editör: TE Bilisim