BOTAŞ personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre BOTAŞ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde kamu personeli alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda BOTAŞ personel alımı KPSS Taban puan ataması kaç olacak?

Adayların merak ettiği nedir? Henüz başvuru yapmamış olanlar veya Başvuru yapmış olanlar için İşin Olsa ekibi olarak sizlerle detayları paylaşacağız.

261 Kamu Personeli Alımı Yapılacak Kadrolar?

BOTAŞ yayımladığı personel alımı ilanına göre toplamda 261 kişilik kadro ile Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar 20 farklı şehirde gerçekleştirilecek. 

  • Ön Lisans Mezunu 138 Teknisyen, 5 Büro Personeli alımı,
  • Lisans mezunu ise 75 Mühendis, 43 Uzman Yardımcısı alımı,

KONTENJAN DAĞILIMI BURADA: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/botas-261-personel-alimi-iskur-ilani-20-sehir-listesi-ve-kpss-h43674.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

BOTAŞ personel alımı başvurusu KPSS Puanı ile gerçekleştiriliyor. Bu yönde başvuru değerlendirmesi de KPSS Puanına göre yapılacak. Adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

Sözlü Sınav Yapılacak!

BOTAŞ daha önce de yayımladığı ilan ile personel alımımda değerlendirme işlemlerinden sonra Nihai listeye göre adaylara sözlü sınav yapacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Söz konusu ilana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştiriliyor.Başvurular 20 Ocak 2023 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar açıklanmış olması gereklidir. 

İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ VE İNSTAGRAMA KATILINIZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA