Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ankara ilinde hizmet vermekte olan BELTAŞ Belediye Trafik Hizmetleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda Daimi statüde çalışacak adaylar alınacak.

ALIM YAPILACAK MESLEK GRUPLARI:

  • 2 Büro Personeli,
  • 2 Bilgisayar İşletmeni,
  • 5 Motor Ustası,
  • 10 İşçi,

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Trafik Hizmetlerine yukarıdaki pozisyonlarda KPSS siz Personel Alımı yapılacak olup adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az İlköğretim ve Lise mezunu Olmak, Kamu hizmetlerinde yasaklı olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Usta pozisyonu için ustalık belgesine sahip olmak, Bilgisayar İşletmeni için Aktif olarak Yazılım Dananım ve Kamera konusunda İş Deneyimine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara BELTAŞ Belediye Trafik Hizmetleri perosnel alımı başvuruları 1 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Fotoğraflı özgeçmiş ile birlikte [email protected] adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/48297/ankara-beltas-beld-trafik-hiz-a-s-06-09-2021.pdf