Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Aile Bakanlığı tarafından gelmiş olan ilanlara göre kamuya ve özele çok sayıda alım yapılıyıor. Bu kapsamda farklı illerde bulunan Belediye Başkanlıkları ve Sosyal Yardımlaşme ve İncelem Vakıfları bünyelerindeki eksikliği tamamlamak üzere memur alımları ve personel alımları gerçekleştiriyorlar. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

MEMUR ALIMI YAPACAK SYDV'LER:

İŞKUR aracılığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gelmiş olan memur alımı ilanlarına göre farklı illerde bulunan vakıflara alım yapılacak. Bu yönde adaylardan aranan bazı nitelikler yer alıyor.

Başvuru Şartları Nedir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak
  • Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak
  • En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak
  • Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak
  • İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

Hangi SYDV Alım Yapacak?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Büro Görevlisi, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi,  temizlik Perosneli ( KPSS'siz ) ve Şoför ( KPSS'siz ) alımı yapıyorlar.

Bu kapsamda alımlar Kırıkkale Çelebi SYDV, Giresun Bulancak SYDV, Afyonkarahisar SYDV tarafından yapılacak. Afyon ilinde 1 Nüro Görevlisi ve 3 Sosyal yardım ve İncelem Görevlisi alınacak.

SYDV Personel alımı ilanlarına aşağıda paylaşacağımz bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

PERSONEL ALIMI YAPACAK BELEDİYELER:

Ülkemizde bulunan 15 belediye bünyesinmdeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Yayımlanmış olan ilanlara göre adaylardan KPSS şartı aranmayacak. İşte KPSS'siz belediye perosnel alım ilanları şöyledir.

Alım Yapacak Belediye ve Pozisyonları:

  1. Burdur Kızılkaya Belediyesi: 1 Büro Personeli, 1 Hizmet Aracı Şoföü, 1 Ağır Vasıta Şoförü
  2. Erzurum Horasan Belediyesi: 37 Tenizlik Personeli
  3. Çanakkale Ecebat Belediyesi: 1 Kamyon Şoförü, 1 Temizlik Görevlisi
  4. Şırnak İdil Belediyesi: 1 İşçi
  5. Zonguldak Saltukova Belediyesi: 1 Beden İşçisi, 4 Temizlik İşçisi
  6. Yalova Termal Belediyesi: 4 temizlik Personeli
  7. Zonguldak Ereğli Belediyesi: 1 Büro Personeli, 
  8. Hatay Erzin Belediyesi: 1 İnşaat İşçisi, 1 Marangoz İşçisi
  9. Kırıkkale Pınarhisar Belediyesi: 14 Beden İşçisi
  10. Çanakkale Bayramiç Belediyesi: 1 Şoför
  11. Siirt Belediyesi: 5 İşçi
  12. İzmir Tire Belediyesi: 3 Bahçe Bakım Elemanı
  13. Çanakkale Ayvacık Belediyesi: 2 Su Arıza İşçisi, 1 beden İşçisi ve 1 Kamyon Şoförü
  14. Dinaybakır Çınar Belediyesi: 1 İnşaat İşçisi, 1 Makine Yağcısı, 5 Bahçe Park İşçisi, 4 temizlik İşçisi
  15. Antalya Bütyükşehir Belediyesi: 57 Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak ), 1 Atık Döküm temizlik işçisi, 2 Kontrolör, 1 Damperli Kamyon Şoförü, 6 Tur Şoförü, 2 Ağır vasıta Şoförü, 6 İş Makineleri Operatörü, 2 Kaynak Ustası, 112 beden İşçisi, 2 Marangoz ustası, 1 Mobilya Boya Ustası, 1 Sekreter, 5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 8 Servis Kostesi, 8 Beden İşçisi, 6 Temizlik işçisi, 2 Traktör Şoförü, 6 Gassal

Başvuru Şartları Nedir?

Yukarıdaki alım yapacak belediyeler adaylardan, Türkiye Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

320 MEMUR PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI:

Belediyelere ve Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplamda 320 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapılacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle yukarıdaki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Adaylar başvuruarını şahsen gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Bu yönde başvurular ve ilanların detayları https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinde bulunmaktadır. İlanlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olup detayları da İŞKUR üzerinden öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim