Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda ve niteliklerde personel alımı yapılacak. Bu kapsamda adayların belirtilen nitelikleri yerine getiriyor olmaları gereklidir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

BEBKA 9 kişilik boş kadro ile Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinde istihdam edilmek üzere toplam 6 (altı) Uzman, 1 (bir) İç Denetçi ve 2 (iki) Destek Personel alımı yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

BAŞVURULAR:

Başvurular, 03/02/2020 tarihinden başlayarak 14/02/2020 tarihi saat 23.59'a kadar www.sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet adresinde bulunan Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ