Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı başvuruları başladı. Açıktan Personel Alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlayan Kurum bünyesine faklı kadrolarda memur ve personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru süreci hafta ile birlikte başlamış olup adaylar başvurularını yapmaya başladılar bile.

İşin Olsa ekibi olarak ilandan henüz haberdar olmayan adaylar hakkında bilgileri aktaracağız.

Sözlü veya Uygulamalı Sınav Yapılacak

BDDK alımlar Şoför, Sekreter ve Düz memur alanlarında alım yapılacak. Aynı zamanda

  • Lise Mezunu 3 Şoför,
  • Ön Lisans mezunu 3 Sekreter,
  • Lisans Mezunu 3 Düz Memur alınacak.

Düz Memur ve Sekreter alımları için sadece Sözlü sınav yapılacakken, Şoför alımları için hem Uygulamalı hem de sözlü sınav yapılacak.

Memur Alımı Şartları: Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmak.

Şoför Alımı Şartı: Son başvuru tarihi itibarıyla (B) sınıfı sürücü belgesine en az (5) yıldır sahip olmak.

Sekreter Alımı Şartı: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

Tüm Pozisyonlar içinde KPSS den en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Başladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kamu personeli alımı başvuruları 30 Kasım 2021 tarihi ile başladı. En geç 8 kasım 2021 tarihi saat 23:59 a kadar devam edecektir. Başvurular sadece Kariyer adresi üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Adresi Burada

Başvuru yapacak adaylar ilgili bağlantı üzerinden e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra " BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI " başlıklı satırda Başvur Butona tıklayabilirsiniz.

Tüm ilanı inceledikten sonra " Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum. " seçeneğine tıklayarak "Devam Et " diyebilirsiniz.

Aşağıdaki görsel gibi alım yapılacak pozisyonu seçerek adımları devam ettirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim